Du bestemmer prisen på dit IT-projekt

Klik her - Og prøv beregneren!

Beregn din pris online

Ved at dreje/klikke på hjulets 3 forskellige faktorer, kan du se, hvad der kan påvirke prisen for netop dit projekt. 


Er der eksempelvis god tid til opstart af projektet, kan man vælge at udvikle meget af opgaven offshore, hvilket kan sænke prisen betydeligt for kunden.

25% Onshore / 75% Offshore

Ved denne størrelse projekter har vi mulighed for at udvikle ca. 75% offshore. Det vil sige det meste af udviklingen vil foregå offshore, men det vil være en dansk projektleder der styre slagets gang og al kommuikation osv med kunden vil foregå på dansk.

50% Onshore / 50% Offshore

Projektet vil være blive udviklet både onshore og offshore og dermed vil det både være udviklere fra ind og udland, der arbejder på projektet. Projektet vil blive styret at en dansk projektleder og al kommuikation osv med kunden vil foregå på dansk.

75% Onshore / 25% Offshore

En stor del af projektet vil blive udviklet af vores udviklere i Danmark, men der vil være mulighed for at sende dele af opgaven til vores udviklere offshore og dermed spare penge – den fordel på prisen deler vi selvfølgelig med kunden.

100% Onshore

På grund af projektets størrelse og kompleksitet vil projektet udelukkende blive udviklet og styret i Danmark. Projektet kan starts op med meget kort varsel og tager projektet en drejning I løbet af processen, hvor opgaver kan lægges til udviklere offshore, så informerer vi selvfølgelig kunden og sænker prisen… Vi deler ALTID fordelene med vores kunder.

50% Onshore
50% Offshore

Prisen

Hvis du mener, pris og kvalitet hænger sammen, har du ret. Men alligevel ikke helt. Prisen på dit IT-projekt hænger også sammen med, om vi kan inddrage vores offshore udviklingsafdeling, hvilket reducerer dine omkostninger.

Du har 3 muligheder for at reducere prisen på dit IT-projekt:

  • Et stort projekt
  • En enkel forretningsmodel
  • En rimelig planlægningshorisont

Kontak os og start dialogen

1
Et stort projekt
Se her, hvordan du kan optimere prisen
Ved store projekter betaler det sig oftest at inddrage vores offshore udviklere. Det mærker du i form af lavere omkostninger.
2
En enkel forretningsmodel
Se her, hvordan du kan optimere prisen
Hvis projektet ikke kræver indsigt i komplekse forretningsstrukturer, er vores mulighed for at inddrage offshore udvikling større. Den fordel deler vi med dig.
3
En rimelig planlægningshorisont
Se her, hvordan du kan optimere prisen
Hasteprojekter løser vi i Danmark, mens en længere tidshorisont øger muligheden for at benytte offshore udvikling. Så start dit projekt i god tid - det smitter af på prisen.
Sådan arbejder vi
Læs mere om, hvordan vi arbejder her.
Værdi
Se, hvordan vi har skabt værdi hos andre