Mere effektivitet og større overblik

Udfordring:

Alfred Nielsen havde et ønske om at få opsamlet alt deres kørselsdata digitalt, så brugen af papir kunne minimeres. Dette var alt fra data om ordrer, til ”arbejdskort” for chaufførerne. Dette skulle gerne føre til en større data disciplin, som gør Alfred Nielsen i stand til at opsamle og eksportere data. Optimalt set skal brugen af papir, når det gælder oprettelse af ordrer, dagssedler og tildeling af chauffører helt udfases.

Alfred Nielsen manglede også en platform, hvor deres kunder kunne booke maskiner, og hvor de nemt havde et hurtigt overblik over bookede kørsler, tidligere kørsler og status på igangværende.

Fra at alle ordrer bliver ringet ind og e-mails med forskellige pdf’er bliver sendt, bliver alt på sigt booket via transportsystemet.

 

Løsning:

Systemet blev bygget omkring et central system/database. Dette system indeholder alt information omkring chauffører, biler, kunder osv. Denne opbygning sikrer at systemet løbende kan udvides. Både i forhold til allerede identificerede ”nice-to-have” funktioner, men også behov som måtte opstå i fremtiden pga. den naturlige udvikling, der er i branchen.

Ved at definere en konsistent måde at gemme data på, sikres det at alt opsamlet data efterfølgende kan eksporteres.

Fremover vil Alfred Nielsen kunne eksportere data til deres C5, så deres faktureringsproces bliver hurtig og enkel. På sigt laves en integration med C5.

 

Udbytte:

Alfred Nielsen har med deres nye transportsystem fået et samlet system som alle ansatte, chauffører og kunder har stor glæde af.

Chaufførernes kommunikation kan nu foregå via tablets i lastbilerne og de har hele tiden nyeste informationer om kunder, ruter og ændringer og de kan tilføje information til deres værksted eller direkte til hovedkontoret.

En mere enkel hverdag, hvor tiden bruges på landevejen og hvor man har optimeret oplevelsen for kunderne og effektiviseret arbejdsgangene i hele forretningen.

Sonny Nielsen
Med vores nye transportsystem har vi fået lige præcis det overblik vi manglede. Hverdagen er blevet optimeret for alle - chauffører, kunder og os på kontoret.
inCaptiva har effektiviseret vores forretning - tak for det!

Sonny Nielsen, Stifter og Direktør
Alfred Nielsen A/S
Vil du gerne høre mere om
dette projekt?
Kontakt Claus Padkær
Sund-job app
FOTO APP