Danske Regioner
En webbaseret jobportal, der kunne publicere samtlige
ledige sundhedsstillinger på tværs af faggrænser og regioner

Udfordring

Det offentlige sundhedsvæsen har gennem de seneste år oplevet en stor udskiftning blandt deres faste personale. Personalerekruttering er et område, der tager mange økonomiske ressourcer fra de borgerrettede opgaver, da der ofte går lang tid med, at indtaste annoncer i forskellige elektroniske jobportaler samtidig med, at det ofte er forbundet med en væsentlig økonomisk omkostning, at indrykke jobannoncer i aviser, fagblade og andre trykte medier.
Danske Regioner ønskede derfor en løsning, der kunne håndtere personalerekrutteringen mere effektivt tidsmæssigt såvel som økonomisk.

Løsning

inCaptiva valgte at udvikle en løsning med en webbaseret jobportal, der kunne publicere samtlige ledige sundhedsstillinger på tværs af faggrænser og regioner dvs. læger, sygeplejersker, radiografer, radiografer, lægesekretærer, bioanalytikere, fysioterapeuter, ergoterapeuter og social- og sundhedsassistenter, som i dag bliver besat via LSR-portalerne: laegejob.dk, sygeplejerskejob.dk, radiografjob.dk, laegesekretaerjob.dk, bioanalytikerjob.dk, ergo-fysioterapeutjob.dk og sosu-job.dk.

Siden har inCaptiva udviklet en app-version af LSR-portalerne med stor fokus på funktionalitet og brugervenlighed. App’en tillader både søgning i jobopslag og tillader brugeren at oprette sin profil via app’en, hvor der igen kan laves et jobmatch, så brugeren kan abonnere på jobopslag og filtrere irrelevante job fra. Der er nu udviklet syv app’s til hhv. MAC og Android plus en Windows 8 version lige om hjørnet.

Udbytte

Den webbaserede jobportal har været medvirkende til store økonomiske besparelser på rekrutteringsområdet for de fem danske regioner.

Den mobile applikation Sund-Job er blevet designet og opbygget med den nyeste teknologi og et stærkt fokus på brugervenlighed. App’ en giver jobsøgeren mulighed for nemt at finde deres drømmejob inden for sit ”sundhedsfag”, når som helst og hvor som helst.  Der er altså med andre ord sparet både tid og penge.

Lisbeth NielsenKontorchef hos Danske Regioner
I de otte år vi har arbejdet sammen med inCaptiva har vi haft en meget stabil og kompetent samarbejdspartner. En partner, som har stået for både udviklingen og driften af vores jobportaler. Med udviklingen af vores nye app’s har inCaptiva sikret, at vi som en af de største jobannoncører i Danmark kan tilbyde en professionel jobapp-løsning til vores mange ansøgere og som samtidig er tæt integreret med vores allerede eksisterende IT-løsning
Vil du gerne høre mere om
dette projekt?
Kontakt Morten Clausen
Sund-job app
FOTO APP