Jobsøgning i sundhedssektoren
Jobsøgningen i den offentlige sektor er gjort mere enkel.
Nu er læge-, sygeplejerske-, radiograf-, lægesekretær-, bioanalytiker-, fysioterapeut-,
samt sosujob samlet i en app.

Udfordring:

Danske Regioner har flere online jobportaler, hvor folk i sundhedssektoren har mulighed for at søge job. De online sundhedsportaler omfatter læge-, sygeplejerske-, radiograf-, lægesekretær-, bioanalytiker-, fysioterapeut-, samt sosujob.
Danske Regioner havde derfor et ønske om at få samlet portalerne i en app, som kunne gøre jobsøgningen mere enkel for jobsøgeren.

Løsning:

inCaptiva udviklede en app til Danske Regioner, ”sund-job”, der kunne samle alle deres jobopslag et sted for den offentlige sundhedssektor.
App’en er udviklet, så det er let og overskueligt at søge job, hvorend man er. På ”sund-job” er det muligt at gemme opslag som favorit, så man nemt kan tilgå dem på et senere tidspunkt. App’en virker som den mobile modpart til web udgaven.
Det er muligt for jobsøgende at sætte sin profil op, så man får tilsendt jobmatch. Det vil sige, at de kan indtaste forskellige søgekriterier til jobbet (stillingstype, geografisk etc) hvorved man gennem app’en får tilsendt relevante jobannoncer.

Udbytte:

Danske Regioner arbejder for borgerne og vil derfor gerne have at jobsøgende får lettere tilgang til jobsøgning i den offentlige sundhedssektor, både når det gælder praktikpladser, studiejobs og fuldtidsstillinger. Det har de fået nu med den mobile modpart til deres webportal.

Vil du gerne høre mere om
dette projekt?
Kontakt Morten Clausen
Sund-job app
FOTO APP