ordnung
ordnung

Udfordring

ordnung lever af at udleje kontorpladser, både til selvstændige og mindre virksomheder. Det giver en stor omsætningshastighed med mange mindre lejemål fordelt på de flere tusind kvadratmeter. Og de er tilmed spredt i flere ejendomme og postnumre.

Mens ordnung er vokset, er der blevet stadig flere kontorer at holde styr på, og den almindelige hukommelse rakte ikke længere. Administrationen savnede overblikket, når de stod med en ny lejer: Hvad var lejet ud til hvem, hvor længe og til hvilken pris? Hvor var der ledig kapacitet nu og om 3 måneder?

Løsning

ordnung havde allerede fået udviklet en mindre løsning til mødebooking hos inCaptiva, og den totale lokaleoversigt var næste trin: En løsning, der var let at have under armen, og som var en helt logisk støtte, når en medarbejder havde en potentiel lejer på besøg.

Det blev en enkel løsning, hvor ordnung både har det visuelle overblik og hurtig adgang til fakta for lejemålene. Den medarbejder, der viser frem, vælger blot en lokation og etage. Her kan hun se grundplan med alle kontorer – og lynhurtigt tjekke de relevante oplysninger for hvert lejemål.

Løsningen blev udviklet i Cairo. Det gav ordnung en pris, der var svær for andre at hamle op med – men derudover havde det ingen praktisk betydning. Al kommunikation foregik med inCaptivas danske projektleder i Danmark.

Udbytte

For ordnung betyder den nye løsning ikke kun en professionel velkomst til nye lejere. Den betyder også, at virksomheden kan skaleres uden at støde hovedet mod loftet af den menneskelige hukommelse. Al viden om lokaler og aftaler ligger samlet ét sted – uafhængigt af enkeltpersoner.

Næste skridt

Løsningen har givet ordnung et sikkert afsæt for at gå skridtet videre: Et samlet administrationssystem med integreret mødebooking, udlejningsværktøj, økonomi, CRM og adgangskontrol. Med én samlet brugeroplevelse og med fokus på at fastholde leads i systemet.

Om det bliver udviklet i Danmark eller i Cairo – det bestemmer inCaptiva.

Camilla Aagaard NielsenVice President, PR & Marketing, ordnung
Det, der imponerede os, var inCaptivas evne til at forstå vores forretning. På trods af en meget kort briefing og en ret kompleks opgave formåede de at tænke en enkel og intuitiv løsning. Den mærker vi værdien af hver gang, vi står med en ny lejer. Løsningen blev udviklet af inCaptiva i Cairo, og processen var kort, intensiv og professionel. Al vores dialog har været med en dansk projektleder, og udvikleren i Cairo har formået at omsætte briefingen til en endnu bedre løsning, end vi havde forestillet os. Det er oven i købet gået lynhurtigt, og prisen - ja, den var skarp.
Vil du gerne høre mere om
dette projekt?
Kontakt Molly Fletcher
Sund-job app
FOTO APP