Patriotisk Selskab
Nyt digitalt univers

Historien startede i 1810 – i dag har Patriotisk Selskab deres egen app!

Udfordring:

Patriotisk Selskab har et ønske om at få deres medlemmer og medarbejdere til aktivt, at bruge en app og få moderniseret den måde, hvorpå̊ organisationen bruger digitale medier. Det er et ønske på sigt, at få én samlet indgang til alle Patriotisk Selskabs systemer via app’en således, at alt centreres om brugeren, som dermed ikke skal bruge for meget tid på at navigere i forskellige systemer med forskellige indgange. I stedet skal brugeren have én samlet indgang til disse via app’en. På sigt er det tanken, at app’en skal kunne præsentere data fra alle Patriotisk Selskabs bagvedliggende systemer, men i denne første version vil det kun være stamdata, informationer om rådgivere, events, polls, samt information om abonnements oplysninger som hentes fra Patriotisk Selskabs Navision database.

Løsning:

I den første version af Patriotisk Selskabs app, udviklede vi efter budskabet ”keep it simple”. Patriotisk Selskab har i over 200 år fulgt med tiden og været foran og med dette tiltag vil de fortsat gå forrest.

Den nye business app blev opdelt i faser og alle kunne følge med undervejs i udviklingen. Fremover kan man tilgå hele Patriotisk Selskabs digitale univers ét sted. Her kan man finde kontaktoplysningerne på sin rådgiver, læse nyhedsbreve, se og tilmelde sig kommende arrangementer og – hvis man er virksomhedsanalysekunde – logge ind på MyBusiness. Der er allerede en masse nye features i støbeskeen og målet er klart – app’en skal være det foretrukne værktøj til at kommunikere internt og med Patriotisk Selskabs medlemmer. Det skal være nemt, hurtigt og enkelt at skabe kontakt, finde oplysninger, tilmelde sig events etc.

App’en er integreret med NavisionMyBusiness og det er muligt at betale via MobilePay til fx events

Udbytte:

Det er nemmere at kommunikere med medlemmer og få informationer ud til brugerne hurtigt og effektivt. I administrationsmodulet, som er systemet bagved app’en, kan Patriotisk Selskabs administratorer selv lægge nye informationer ind, redigere i indhold og eksempelvis importere data fra Navision. Næste version er allerede på vej, og her kan man internt bestille/framelde frokost i kantinen, scanne dokumenter ind via mobilen og downloade pdf’er af fx driftsanalyser.

 

Christian H. Vesterager
” Udviklingen af vores app og den fortsatte udvikling af mulighederne i app’en er et højt prioriteret, strategisk projekt for Patriotisk Selskab. Med inCaptiva som leverandør har vi været i trygge hænder fra idéfase over udvikling til launch. inCaptivas gode evne til at sætte sig ind i vores behov og få disse behov udmøntet til en app, har været nøgleparametrene i vores samarbejde.
Vil du gerne høre mere om
dette projekt?
Kontakt Claus Padkær
Sund-job app
FOTO APP