Ungdomsskoleforeningen
Nu har vi en løsning, der virker super effektivt og nemt.

Udfordring

Ungdomsskoleforeneingen ønskede en 100% cloud løsning, da de havde et ældre, kompliceret og dyrt set-up, som de ikke ønskede at ofre flere penge på.

De ønskede at kunne dele dokumenter og nemt have adgang til hinandens kalendere og samtidig være sikre i forhold til back-up af data og opdateringer af nyeste versioner.

 

Løsning

inCaptiva opsatte og købte Microsoft Office 365 Business Premium for alle nutidige brugere. Samtidig oprettede inCaptiva en simpel supportaftale, hvor Ungdomsskoleforeningens ansatte har mulighed for, at kontakte inCaptiva på alle hverdage mellem kl. 08:00-16:00, da de ikke selv har interne IT kompetencer.

Ungdomsskoleforeningen har med løsningen mulighed for at dele dokumenter, hvilket er inkluderet i Office 365 løsningen og alle ansatte har nu adgang til hele office pakken fra Microsoft.

 

Udbytte

Ungdomsskoleforeningen er nu i sikre hænder og kan til enhver tid få hjælp til IT udfordringer. De har fået en 100% cloud løsning, nemt og hurtigt… og langt billigere end deres gamle set up med interne servere, der skulle vedligeholdes og opdateres.

inCaptiva er nu med på sidelinjen, hvis en medarbejder hos Ungdomsskoleforeningen skulle få ”tekniske problemer” og set-uppet skal de ikke spekulere på, det sørger inCaptiva for.

Mads Søndergaard Thomsen
Under hele forløbet, fra første møde til den færdige løsning, var vi i trygge hænder med Jan. Det var rart at snakke med en, der kunne forstå vores tekniske behov, selvom vi kun kunne forklare det med vores egne ord.
Nu har vi en løsning, der virker super effektivt og nemt. Vi kan endda selv administrere det hele på daglig basis.
Vil du gerne høre mere om
dette projekt?
Kontakt Jan Christensen
Sund-job app
FOTO APP