Molly Fletcher
Managing Director
Molly er det skarpe øje på din virksomheds strategiske udfordringer. Hun evner at se muligheder, der skaber værdi i din virksomhed og sammen med et stærkt hold hos inCaptiva A/S, leder hun dit projekt fra start til slut. Molly har i mange år arbejdet med ledelse, salg og strategi i både Danmark og udlandet – hvilket giver et stærkt afsæt for at forstå både mennesker og forretninger.
+45 2012 9811
Claus Padkær
Senior Developer
Har læst datalogi på Odense universitet, og arbejdet med diverse IT software udviklingsprojekter i +20 år. De sidste mange år primært web, database og app teknologi. Løsningsorienteret og agil i arbejds/tankegang – sørger for at skabe mere værdi i kundens forretning.
3116 1811
Morten Clausen
Senior Developer
Oprindeligt uddannet data og elektronik teknolog samt webintegrator og arbejder med hele processen lige fra udvikling, server drift osv. til kunde support og change management. En respekteret projektleder og udvikler med et skarpt og struktureret øje på kundens forretning og behov.
Nick Jørgensen
Developer
Uddannet datamatiker på Erhvervsakademiet Lillebælt. Har beskæftiget sig med både software- og web-udvikling. Skaber værdi ved, at forstå kundens tanker og ønsker, og omdanner disse til bæredygtige systemer. Udvikler med fokus på detaljerne, samt med et brugervenligt mindset, der kommer slutbrugeren til gode.
Vi har været i trygge hænder fra idéfase over udvikling til launch.
Noget af det vi værdsætter allermest ved samarbejdet, er inCaptivas evne til at ”tænke” vores forretning; Og dermed for alvor at forstå kompleksiteten i denne...
Vores samarbejde med inCaptiva har været rigtigt godt fra dag et af. De satte sig hurtigt ind i problematikken og var meget synlige i både startfasen og under hele forløbet af udviklingen af systemet.
Fra oprindeligt at have haft en række ældre og ikke-forbundne IT-løsninger, har vi nu en fuld integreret IT-platform, som består af en kombination af nyudviklede app’s...
Mere effektivitet og større overblik!
Arbejdsgangene er blevet hurtigere, mere enkle og har effektiviseret og digitaliseret de tidskrævende processer.
Nu har vi en løsning, der virker super effektivt og nemt. Vi kan endda selv administrere det hele på daglig basis...
inCaptiva har været fleksibel og konstruktiv i deres løsning af opgaven, hvilket har medført et positivt projektforløb og en brugervenlig løsning.
Det, der imponerede os, var inCaptivas evne til at forstå vores forretning. På trods af en meget kort briefing og en ret kompleks opgave formåede de at tænke en enkel og intuitiv løsning...
Med udviklingen af vores app’s har inCaptiva sikret, at vi som en af de største jobannoncører i Danmark kan tilbyde en professionel jobapp-løsning til vores mange ansøgere...