Det perfekte IT-projekt
findes ikke, men den rette indstilling gør

Indstillingen

Et IT-projekt i et eksisterende miljø har altid et element af opdagelsesrejse over sig. Det møder vi med stor nysgerrighed – og med viljen til at bygge bro over enhver uforudset forhindring.

Hellere evolution end revolution

Jo bedre, vi kender og forstår din forretning, jo bedre kan vi udvikle den med IT. Vi møder dig med åbent sind og åbne ører, både ved det første møde og undervejs i samarbejdet:

  • Hvor gør det ondt i jeres processer lige nu?
  • Hvor ser I selv de største forhindringer for forretningen?
  • Hvor ser I potentialet – for kerneopgaven, omsætningen, kundeservicen, indkøbene, administrationen osv.?

 

Når vi har pejlet os ind på det væsentlige, er det tid for analyser og workshops. På den baggrund foreslår vi et eller flere scenarier. Det kan være alt fra et mindre projekt til et længere forløb, der støt og roligt flytter jer i den rigtige retning. 

Bro over forhindringerne

Hvis du ønsker store forandringer, skal de nok komme, men vi foretrækker at gå kontrolleret til værks, hvilket giver ro i din organisation. 

Det opbygger den vigtige tillid, der skal løfte os over de forhindringer, som ingen af os kan forudse. 

Kontakt os og start dialogen
Vi har været i trygge hænder fra idéfase over udvikling til launch.
Noget af det vi værdsætter allermest ved samarbejdet, er inCaptivas evne til at ”tænke” vores forretning; Og dermed for alvor at forstå kompleksiteten i denne...
Vores samarbejde med inCaptiva har været rigtigt godt fra dag et af. De satte sig hurtigt ind i problematikken og var meget synlige i både startfasen og under hele forløbet af udviklingen af systemet.
Fra oprindeligt at have haft en række ældre og ikke-forbundne IT-løsninger, har vi nu en fuld integreret IT-platform, som består af en kombination af nyudviklede app’s...
Mere effektivitet og større overblik!
Arbejdsgangene er blevet hurtigere, mere enkle og har effektiviseret og digitaliseret de tidskrævende processer.
Nu har vi en løsning, der virker super effektivt og nemt. Vi kan endda selv administrere det hele på daglig basis...
inCaptiva har været fleksibel og konstruktiv i deres løsning af opgaven, hvilket har medført et positivt projektforløb og en brugervenlig løsning.
Det, der imponerede os, var inCaptivas evne til at forstå vores forretning. På trods af en meget kort briefing og en ret kompleks opgave formåede de at tænke en enkel og intuitiv løsning...
Med udviklingen af vores app’s har inCaptiva sikret, at vi som en af de største jobannoncører i Danmark kan tilbyde en professionel jobapp-løsning til vores mange ansøgere...
Sådan arbejder vi
Læs mere om, hvordan vi arbejder her.
Værdi
Se, hvordan vi har skabt værdi hos andre