Molly Fletcher
Molly Fletcher
21. feb. 2018

Transportsystem til vognmand Alfred Nielsen

 

Alfred Nielsen havde et ønske om at få opsamlet alt deres kørselsdata digitalt, så brugen af papir kunne minimeres. Dette var alt fra data om ordrer, til ”arbejdskort” for chaufførerne. Dette skulle gerne føre til en større data disciplin, som gør Alfred Nielsen i stand til at opsamle og eksportere data. Optimalt set skal brugen af papir, når det gælder oprettelse af ordrer, dagssedler og tildeling af chauffører helt udfases.

Alfred Nielsen manglede også en platform, hvor deres kunder kunne booke maskiner, og hvor de nemt havde et hurtigt overblik over bookede kørsler, tidligere kørsler og status på igangværende.

Fra at alle ordrer bliver ringet ind og e-mails med forskellige pdf’er bliver sendt, bliver alt på sigt booket via transportsystemet.

inCaptiva har med denne løsning været med til, at effektivisere arbejdsgangene hos Alfred Nielsen, og med tablets i alle lastbiler er kommunikationen optimeret væsentligt. Transportsystemet sparer Alfred Nielsen ‘tid og penge’, så investeringen er hurtigt tjent ind.

Læs mere om Alfred Nielsens transportsystem her