Nu er det payback time

Du har sikkert hørt det før: IT giver effektivisering, men får din forretning den fulde værdi af jeres IT investering
- og kan du dokumentere det?

Payback time!

Lad os se på helheden

Hos inCaptiva arbejder vi efter en ganske enkel formel: Forretningsindsigt + IT-indsigt = værdi. Vi gør derfor meget ud af at lære din forretning at kende – i sin helhed og ned i detaljen.

Typisk møder vi en pæn samling IT-systemer, der understøtter hver sin del af forretningen, men det interessante er at se på helheden:

  • Understøtter jeres IT de mest forretningskritiske processer? 
  • Kan I kæde systemerne bedre sammen? 
  • Kan I bruge data mere aktivt og realisere ny forretningsværdi?

inCaptiva hjælper både med rådgivning, udvikling og implementering.

Det skal kunne betale sig

At se på helheden kan betyde, vi ser på hele din forretning. Det kan også handle om at skabe ny sammenhæng på udvalgte områder. For eksempel vitale forretningsprocesser eller områder med udviklingspotentiale.
Vi finder dem og aktiverer værdien.

At se på helheden betyder til gengæld ikke, vi teknisk rydder bordet og foreslår en ny platform fra ende til anden. Vores speciale er at binde systemer, processer og data sammen, så din investering vender tilbage med værdi for din forretning, uanset hvor stort eller småt vi går til værks.

Sådan arbejder vi
Læs mere om, hvordan vi arbejder her.
Værdi
Se, hvordan vi har skabt værdi hos andre
Vi har været i trygge hænder fra idéfase over udvikling til launch.
Noget af det vi værdsætter allermest ved samarbejdet, er inCaptivas evne til at ”tænke” vores forretning; Og dermed for alvor at forstå kompleksiteten i denne...
Vores samarbejde med inCaptiva har været rigtigt godt fra dag et af. De satte sig hurtigt ind i problematikken og var meget synlige i både startfasen og under hele forløbet af udviklingen af systemet.
Fra oprindeligt at have haft en række ældre og ikke-forbundne IT-løsninger, har vi nu en fuld integreret IT-platform, som består af en kombination af nyudviklede app’s...
Mere effektivitet og større overblik!
Arbejdsgangene er blevet hurtigere, mere enkle og har effektiviseret og digitaliseret de tidskrævende processer.
Nu har vi en løsning, der virker super effektivt og nemt. Vi kan endda selv administrere det hele på daglig basis...
inCaptiva har været fleksibel og konstruktiv i deres løsning af opgaven, hvilket har medført et positivt projektforløb og en brugervenlig løsning.
Det, der imponerede os, var inCaptivas evne til at forstå vores forretning. På trods af en meget kort briefing og en ret kompleks opgave formåede de at tænke en enkel og intuitiv løsning...
Med udviklingen af vores app’s har inCaptiva sikret, at vi som en af de største jobannoncører i Danmark kan tilbyde en professionel jobapp-løsning til vores mange ansøgere...